De Dreef

Evenementenhal & Live Club
De Dreef

De Dreef

Evenementenzaal De Dreef

Vlakbij het centrum van kasteel gemeente Vorselaar bevindt zich zaal de Dreef. Gelegen op 4 minuten rijden vanuit Herentals en 35 minuten vanuit Antwerpen. De site is voorzien van zeer ruime parkeergelegenheid.

De zaal werd geopend in juni 2012 en was sedert toen de locatie voor vele  privé-, professionele en publieksevenementen. Het opvallende, moderne gebouw biedt talloze mogelijkheden voor organisatoren en voorziet bezoekers van het hoogste comfort. 

Het gebouw zelf is ingedeeld met meerdere ruimtes waardoor het polyvalent te gebruiken is. De ruime foyer, met een volledige zijde in glas, kan dankzij een eigen toog als kleine zaal gebruikt worden. Bij grotere events vormt deze ruimte de ideale locatie voor verwelkoming en recepties. De grote zaal is uitgerust met een vast podium. Dankzij de uitgebreide toog en keuken kunnen hier allerhande events georganiseerd worden. Het gebouw is volledig rolstoeltoegankelijk.

Samen met ons in-house event techniek bedrijf en onze event professionals is geen uitdaging te klein. Uw wens vormt het uitgangspunt van ons aanbod.