Evenementenhal & Live Club
De Dreef

De zaal

De Zaal

Zaal de Dreef is volledig ingericht voor professionele publieke evenementen, congressen, voorstellingen, corporate events, private feesten…. De zaal heeft een capaciteit van 1000 personen en is volledig rolstoeltoegankelijk.

Dankzij de praktische indeling van het gebouw is elk hoogstandje mogelijk. De ruime foyer biedt heel wat mogelijkheden voor het verwelkomen van uw gasten. Via de grote deuren komt men in de zaal terecht. De blikvanger in de zaal is het grote vaste podium dat zich strekt over de volledige breedte van de zaal. In totaal telt de zaal zo’n 370 m² publiektoegankelijke ruimte.

Achter de schermen beschikt de zaal over een ruime backstage met drie kleedkamers, elk uitgerust met spiegels voor makiage en een douche. Verder is er een eenvoudige keuken, een toog met zes tapkranen en een twaalf-deurs toogkoeling en een inloop koelcel aanwezig.

De Dreef is uitgerust met heel wat eventmateriaal dat standaard in de zaal aanwezig is. Zo beschikken we over meer dan 100 tafels en 40 statafels. Verder is er ook de keuze tussen met stof beklede en plastiek stoelen; in totaal 600 stuks.

CAPACITEIT

Feest tot 1000 pers.
Buffet tot 300 pers.
Receptie tot 500 pers.

MEUBILAIR

600 stoelen
100 tafels
40 statafels

CATERING

Vaste brouwer
Vrij van cateraar, ingerichte
grootkeuken aanwezig

TECHNIEK

Vaste geluids- en lichtinstallatie
In-house eventtechniek bedrijf
Bekijk onze technische fiche